• Caixa Rural Vinaròs

  La esencia de la cooperación

  Una cooperativa de crédito al servicio de su área de influencia

  Sobre la entidad - Caja Rural Vinaros

La aparición de nuevos medios de comunicación, provocan en la banca cambios en los modelos tradicionales de relación con los clientes. Dentro de estos nuevos medios se encuentran Internet e Infovía, cuya popularidad y estandarización se presentan como una alternativa de comunicación.

Conscientes de estos cambios, nuestra presencia en estos medios pretende establecer nuevas formas de comunicación con nuestros clientes de tal forma que puedan escoger el canal de comunicación que mejor se ajuste a sus necesidades.

Desde Caixa Rural Vinaròs queremos darle la bienvenida a este medio y agradecerle la confianza que tiene depositada en nosotros.

 • Informe Anual Caixa Rural Vinaròs

  Informe Bancario Anual Caixa Rural Vinaròs

  La Fundació Caixa Vinarós

  La FUNDACIÓ Caixa Vinaròs, és una institució cultural dependent de l'entitat bancària Caixa Rural Vinaròs.

  Constituïda a l'abril del 2000, el seu objectiu primordial consisteix a organitzar tot tipus d'actes adreçats a la promoció cultural.

  La FUNDACIÓ Caixa Vinaròs, realitza les seues activitats utilitzant les infrastructures de què disposa: Sala d'Exposicions i Sala d'Actes, sense oblidar les diferents actuacions realitzades en altres punts de la ciutat.

  Les nostres activitats abasten àmbits molt diversos:

  1.SALA D'EXPOSICIONS.

  Ubicada al centre de la ciutat, està equipada per a exposar tot tipus de disciplines artístiques, apostant majoritàriament per l'art contemporani. Per a la seua programació, hem reunit un elenc de professionals procedents de diferents modalitats artístiques, que ens assessoren: ceramistes, pintors, escultors,...

  Resultat de la nostra gestió: durant els últims mesos del 2002, una mitjana de 600 persones ha visitat les nostres exposicions.
  No obstant això, la nostra aposta abraça tant els autors consolidats, com joves promeses. Sempre deixem un buit en la nostra programació (generalment el mes de Setembre) per a joves valors.

  2. SALA D'ACTES

  Amb una capacitat per a 100 persones, i ubicada igualment al centre de la ciutat, està dotada de totes les innovacions tecnologies imprescindibles per a portar endavant qualsevol tipus de programació: canó projector, vídeo, dvd, connexió per a videoconferències, retroprojector, projector de diapositives,...

  A la Sala, hem organitzat obres de teatre, concerts musicals, cicles de curtmetratges, conferències, xerrades, tallers,...
  A més, cal constatar, que diferents col·lectius locals i comarcals també han gaudit de les nostres instal·lacions per a les seues programacions.

  Com indicàvem al principi, independentment de les activitats en les nostres instal·lacions, tots els anys organitzem una sèrie d'actes, ubicats en diferents punts de la nostra ciutat: Festa de St. Antoni, a l'ermita del Puig o activitats en la programació de festes de juny, on sens dubte un dels referents és l'Alè Vinarossenc".

  L "Alè Vinarossenc", és una distinció que la nostra entitat atorga cada any, a una persona que havent nascut a Vinaròs, ha contribuït amb la seua actitud a projectar d'alguna manera, la nostra ciutat. Així, comptem entre els nostres "Alè" a Alfred Giner Sorolla (científic), Carles Santos (músic) o Pedro Barceló (catedràtic d'història antiga a la Universitat de Pötsdam)… per citar-ne alguns.

  Tot l'exposat anteriorment, i com també hem constatat, ha convertit la FUNDACIÓ Caixa Vinaròs, en un referent cultural, amb una imatge de serietat i coherència, que ha motivat que algunes persones ja pensen en aquesta Fundació, com a entitat mereixedora de llegar el seu patrimoni: col·leccions particulars, arxius, … tot això amb l'atractiu que significa saber que en un futur, la ubicació d'aquest llegat serà un edifici tan emblemàtic com la Casa Membrillera.

    

   Información financiera requerida para la transparencia de los mercados

   Información financiera requerida para la transparencia de los mercados

  • Gris oscuro

  Somos parte del Grupo Caja Rural

  • Creemos en el modelo de la banca cooperativa europea

  "Conjugamos la solidez de un Gran Grupo con la cercanía y el saber hacer de los mejores profesionales".

  Icono de Entidad participada Grupo Caja Rural

  Entidad participada Grupo Caja Rural

  Icono de Integrante de Unico Banking Group

  Integrante de Unico Banking Group

  Icono de La solidez de un gran Grupo financiero

  La solidez de un gran Grupo financiero

  Al servicio de la Banca Cooperativa

  2

  Oficina

  Oficinas Caja Rural

  22

  Empleados

  Empleados Caja Rural